Αναζήτηση
Αποτελέσματα 1-2 από 2
Η επίδραση των διαφορετικών συγκεντρώσεων αιθανόλης στα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των ερυθρών οίνων
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-09-30)
Οι οίνοι χαμηλής περιεκτικότητας σε αιθανόλη, καθώς και οίνοι χωρίς αλκοόλ γνωρίζουν σημαντική και σταδιακή ανέλιξη στη σύγχρονη εποχή, αποκτώντας ένα ευρύ καταναλωτικό κοινό με διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις. Η ...
Εκπαίδευση ενός panel δοκιμαστών για την περιγραφική ανάλυση οίνων στο τμήμα Επιστημών, Οίνου, Αμπέλου και Ποτών. Μέρος ΙΙ
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-09-30)
Η ποσοτική περιγραφική ανάλυση (Quantitative Descriptive Analyses) είναι μια
διεθνώς αναγνωρισμένη μεθοδολογία για την οργανοληπτική αξιολόγηση τροφίμων
και ποτών και ευρέως εφαρμοσμένη στον οργανοληπτικό έλεγχο των ...