Αναζήτηση
Αποτελέσματα 1-2 από 2
Απομόνωση ανθοκυανών από ερυθρά σταφύλια και μελέτη της επίδρασης αυτών στα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά οίνων
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-03-03)
Τα φαινολικά συστατικά των οίνων αποτελούν μερικές από τις σημαντικότερες
ουσίες τους, αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους ή με άλλα συστατικά των οίνων οδηγώντας
σε μεταβολές στην σύσταση τους καθώς και στα οργανοληπτικά ...
Μελέτη των οργανολητικών χαρακτηριστικών των ροζέ οίνων που παράγονται στην Ελλάδα
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-09)
Η αντίληψη της γεύσης και του αρώματος του οίνου είναι το αποτέλεσμα πλήθους
αλληλεπιδράσεων μεταξύ ενός μεγάλου αριθμού χημικών ενώσεων και
οργανοληπτικών υποδοχέων. Οι ενώσεις αλληλεπιδρούν και συνδυάζονται και
εμφανίζουν ...