Toggle navigation
Ελληνικά
English
Ελληνικά
Ελληνικά
English
Σύνδεση
Toggle navigation
Προβολή τεκμηρίου
Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ
Τμήμα Βιοϊατρικών Επιστημών
Πτυχιακές εργασίες
Προβολή τεκμηρίου
Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ
Τμήμα Βιοϊατρικών Επιστημών
Πτυχιακές εργασίες
Προβολή τεκμηρίου
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Αντιοξειδωτικές Χημικές Ενώσεις στα Φυτά: Μελέτη των Μύρτιλων, Κόκκινων και Μαύρων Βατόμουρων
Antioxidant Chemical Compounds in Plants: A Study of Blueberries, Raspberries and Blackberries
Πτυχιακή εργασία
Συγγραφέας
Μορφοπούλου, Μαρία Νεφέλη
Ημερομηνία
2024-11-01
Επιβλέπων
TRAPALI, ΜΑΡΙΑ
ΜΟΡΦΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ-20678408.pdf (1.577Mb)
Λέξεις-κλειδιά
Αντιοξειδωτικά
;
Φυτοχημικά
;
Μύρτιλο
;
Σμέουρο
;
Υγεία
;
Θεραπεία
;
Διατροφή
;
Έρευνα
;
Φυτά
;
Μαύρο βατόμουρο
Αριθμός σελίδων
28
Σχολή
Σχολή Επιστημών Υγείας & Πρόνοιας
Ακαδημαϊκό Τμήμα
Τμήμα Βιοϊατρικών Επιστημών
Γλώσσα
Ελληνικά
URI
https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/8167
http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-7996
Συλλογή
Πτυχιακές εργασίες
Εμφάνιση πλήρους εγγραφής
Εκτός από όπου επισημαίνεται κάτι διαφορετικό, το τεκμήριο διανέμεται με την ακόλουθη άδεια:
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Αναζήτηση στο Αποθετήριο
Αυτή η συλλογή
Πλοηγηση
Όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά ημερομηνία δημοσίευσης
Συγγραφείς
Επιβλέποντες
Τίτλοι
Λέξεις-κλειδιά
Ακαδημαϊκά Τμήματα
Μεταπτυχιακά Προγράμματα
Αυτή η συλλογή
Ανά ημερομηνία δημοσίευσης
Συγγραφείς
Επιβλέποντες
Τίτλοι
Λέξεις-κλειδιά
Ακαδημαϊκά Τμήματα
Μεταπτυχιακά Προγράμματα
Ο λογαριασμος μου
Σύνδεση