• Προοπτικές αξιοποίησης υποπροϊόντων επεξεργασίας καφέ στις βιομηχανίες τροφίμων και καλλυντικών 

      Λιοδήμου, Παναγιώτα; Κυρίτση, Παγώνα (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-03-04)
      Στην παρούσα πτυχιακή εργασία λαμβάνει χώρα μία παρουσίαση των προοπτικών αξιοποίησης των υποπροϊόντων του καφέ στη βιομηχανία τροφίμων και καλλυντικών. Στο πρώτο κεφάλαιο, γίνεται περιγραφή του φυτού του καφέ και του ...
    • Σχεδιασμός Εταιρικής Ταυτότητας Kahua Coffee Roasters 

      Χριστάκης, Βασίλειος (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2024-03-22)
      Η παρούσα πτυχιακή εργασία παρουσιάζει τα στάδια δημιουργίας μίας εταιρικής ταυτότητας ενός καφέ στην Αθήνα με όνομα «Kahua». Στην εργασία παρουσιάζεται εν συντομία η ιστορία του καφέ και αναλύεται ο σχεδιασμός και η ιδέα ...
    • Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας αλυσίδας καταστημάτων καφέ "IL MÒNACO" 

      Ευαγγελάτος, Άγγελος (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2024-03-27)
      Η παρούσα πτυχιακή εργασία αποτελεί μια μελέτη πάνω στον καφέ˙ την ιστορία και την εξέλιξή του, τον αντίκτυπο στην κοινωνία και το περιβάλλον όπως επίσης και μια σχεδιαστική πρόταση που προκύπτει από μελέτη της αγοράς κι ...
    • Το ημερολόγιο ενός καφεκοπτείου 

      Κανταρά, Άννα Ελένη (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-03-03)
      Η παρούσα εργασία έχει σκοπό την εκτενή έρευνα του καφέ και το να εξηγήσει τι το κάνει να είναι ένα απο τα πιο δημοφιλή ροφήματα παγκοσμίως.