Πλοήγηση Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων ανά Συγγραφέα "Πιλάτος, Σπυρίδων"
-
Εκχύλιση φαινολικών ενώσεων από παραπροϊόντα του αρωματικού φυτού Sambucus nigra (σαμπούκος) με χρήση μοντέλων πειραματικού σχεδιασμού
Πιλάτος, Σπυρίδων; Ρούσσος, Ιωάννης (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-10-05)Με το πέρασμα των χρόνων οι εφαρμογές των αρωματικών φυτών σε κλάδους όπως, η βιομηχανία των τροφίμων, των φαρμάκων και των καλλυντικών πολλαπλασιάζονται. Η παραγωγή παραπροϊόντων από την απόσταξη αρωματικών φυτών για την ...