Πλοήγηση Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων ανά Λέξεις-κλειδιά
Αποτελέσματα 1-20 από 20
Λίστα λέξεων-κλειδιά |
---|
E. coli [1] |
EFSA [1] |
Electropermeabilization [1] |
Electroporation [1] |
ELISA [4] |
Elisa [1] |
Enrichment with Acerola [1] |
Enterococcus faecalis [1] |
Enzymatic browning [1] |
Escherichia Coli [1] |
Escherichia coli [2] |
Espresso [1] |
Extra virgin olive oil [1] |
Extracellular Polymeric Substances (EPS) [1] |
Extract [1] |
Eκχύλιση DNA [1] |
Eκχύλιση με υπερήχους [1] |
Eνεργή συσκευασία [1] |
Eπιβίωση [1] |
Eφοδιαστική αλυσίδα [1] |