dc.contributor.advisor | Κεχαγιά, Δέσποινα | |
dc.contributor.author | Μούκα, Χριστίνα Ελένη | |
dc.contributor.author | Παπαναστασίου, Βασιλική | |
dc.date.accessioned | 2021-11-24T07:50:40Z | |
dc.date.available | 2021-11-24T07:50:40Z | |
dc.date.issued | 2021-11-17 | |
dc.identifier.uri | https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/1575 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-1426 | |
dc.format.extent | 70 | el |
dc.language.iso | el | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | el |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ | * |
dc.subject | Ασύρτικο Σαντορίνης | el |
dc.title | Σκιαγράφηση του αρωματικού προφίλ της ποικιλίας Ασύρτικο Σαντορίνης | el |
dc.title.alternative | Sketching of the aromatic profile of the variety Assyrtiko Santorini | el |
dc.type | Πτυχιακή εργασία | el |
dc.contributor.committee | Σεχάντε, Αντνάν | |
dc.contributor.committee | Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα | |
dc.contributor.faculty | Σχολή Επιστημών Τροφίμων | el |
dc.contributor.department | Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών | el |