Πλοήγηση Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών ανά Λέξεις-κλειδιά "Κανέλα"
Αποτελέσματα 1-1 από 1
-
Σύνθεση και μελέτη προϊόντων περιποίησης προσώπου με χρήση πολυφαινολών κόκκινου σταφυλιού, πράσινο τσάι και κανέλα
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-07-18)Η πτυχιακή εργασία στοχεύει στην ανασκόπηση των ιδιοτήτων των πολυφαινολών που εξάγονται από ερυθρά σταφύλια και την χρήση αυτών στην παραγωγή κρέμας περιποίησης προσώπου. Για εμπλουτισμό του θέματος και του προϊόντος ...