Εμφάνιση απλής εγγραφής

Customer experience στην εταιρεία εστίασης Γρηγόρης

dc.contributor.advisorΚάβουρα, Ανδρονίκη
dc.contributor.authorΨωμιάδη, Χριστίνα
dc.date.accessioned2022-01-11T12:55:09Z
dc.date.available2022-01-11T12:55:09Z
dc.date.issued2021-12-09
dc.identifier.urihttps://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/1651
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26265/polynoe-1502
dc.description.abstractΗ εμπειρία πελάτη είναι ένας όρος που ακούγεται όλο και πιο συχνά τα τελευταία χρόνια στην αγορά και έχει απασχολήσει αρκετά τις επιχειρήσεις με τελικό σκοπό την αύξηση των πωλήσεων μέσω της αύξησης του αριθμού πιστών πελατών όπως και την προσέλκυση νέων. Η εμπειρία αυτή έχει τόσο την πραγματική διάσταση ,όσο και την ψηφιακή, όπου λόγω των συνθηκών που επικρατούν εξαιτίας του ιού covid-19 η βαρύτητα της ψηφιοποίησης στην αγορά για τις επιχειρήσεις έχει εκτοξευτεί, καθώς αναγκαστήκανε από τις πιο μικρές επιχειρήσεις να μεταφέρουν την εμπορική δραστηριότητα τους στο διαδίκτυο προκειμένου να είναι διαθέσιμα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες τους στους πελάτες. Ο σκοπός αυτής της εργασίας είναι να αναδείξει και να αναλύσει τον όρο αυτό και τις βασικές του έννοιες, το θεωρητικό πλαίσιο, την διαφορά μεταξύ της πραγματικής και της ψηφιακής εμπειρίας για μία εταιρεία, όπως επίσης και να περιγράψει τον βαθμό σημαντικότητας της εμπειρίας του πελάτη για τις επιχειρήσεις. Η μεθοδολογία που χρησιμοποιήθηκε είναι ποιοτική έρευνα και θα είναι συνδεδεμένο με το παράδειγμα της εταιρείας Γρηγόρης, έχοντας αναλύσει και τις ενέργειες που πραγματοποιούνται σε αυτή τη κατεύθυνση από την εταιρεία αυτή. Όπως αναφέραμε παραπάνω, η εμπειρία του πελάτη έχει δύο όψεις, την πραγματική που σημαίνει πως αφορά την επίσκεψη του πελάτη σε ένα φυσικό κατάστημα, και την ψηφιακή όπου ο πελάτης επισκέπτεται την επίσημη ιστοσελίδα, εφαρμογή ή κάνει την παραγγελία του μέσω κάποιου aggregator όπως για παράδειγμα e-food ή box.el
dc.format.extent103el
dc.language.isoelel
dc.publisherΠανεπιστήμιο Δυτικής Αττικήςel
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές*
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.el*
dc.subjectΕμπειρία πελάτηel
dc.subjectCustomer journeyel
dc.subjectCustomer experienceel
dc.subjectΨηφιακή εμπειρία καταναλωτήel
dc.subjectΦυσική εμπειρία καταναλωτήel
dc.subjectΨηφιακή ωριμότηταel
dc.subjectΠελατοκεντρική προσέγγιση επιχειρήσεωνel
dc.titleCustomer experience στην εταιρεία εστίασης Γρηγόρηςel
dc.title.alternativeCustomer experience in the catering company Grigorisel
dc.typeΜεταπτυχιακή διπλωματική εργασίαel
dc.contributor.committeeΚαλλιβωκάς, Δημήτριος
dc.contributor.committeeGiovanis, Apostolos
dc.contributor.facultyΣχολή Διοικητικών, Οικονομικών & Κοινωνικών Επιστημώνel
dc.contributor.departmentΤμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεωνel
dc.contributor.masterΔιοίκηση Επιχειρήσεων - Master in Business Administration (MBA)el


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Εκτός από όπου επισημαίνεται κάτι διαφορετικό, το τεκμήριο διανέμεται με την ακόλουθη άδεια:
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές