dc.contributor.advisor | Καλαντώνης, Πέτρος | |
dc.contributor.author | Παπαπαύλου, Ευανθία | |
dc.date.accessioned | 2022-05-18T08:52:22Z | |
dc.date.available | 2022-05-18T08:52:22Z | |
dc.date.issued | 2021-07-09 | |
dc.identifier.uri | https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/2253 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-2104 | |
dc.description | Brewery, Brewery sector, Beer sector | el |
dc.description.abstract | Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια ραγδαία ανάπτυξη στον κλάδο της μπύρας στη
χώρα μας, κάτι το οποίο αποδεικνύεται από την δημιουργία πολλών μικρών επιχειρήσεων
ζυθοποιίας τα οποία έχουν διπλασιάσει τον αριθμό τους στην ελληνική αγορά.
Η παρούσα μελέτη διερευνά τον κλάδο της ζυθοποιίας στην Ελλάδα. Σύμφωνα με
όσα θα αναφερθούν και θα σχολιαστούν στις ακόλουθες σελίδες της εργασίας, θα λέγαμε
πως βασικός σκοπός αυτής, αναφέρεται σχετικά η συλλογή, αξιολόγηση και συζήτηση
στοιχείων που τοποθετούνται στο πλαίσιο της ανάλυσης των δεδομένων για το θέμα της
αποτίμησης της επιχειρηματικής δραστηριότητας, μεγάλων επιχειρήσεων στον τομέα της
ζυθοποιίας και της επίδρασης του τουρισμού στην ανάπτυξή του.
Ως εκ τούτου, και προκειμένου η εν λόγω εργασία να θεωρείται ορθή και
αποτελεσματική ως προς τα στοιχεία που εξετάζει, διαχωρίζεται σχετικά σε τρία (3)
κεφάλαια, με το Κεφάλαιο 1 να αναφέρεται στην Ιστορική Αναδρομή Καθώς και Βασικά
Στάδια Παραγωγής της Μπύρας (Ζύθος) Διεθνώς, το Κεφάλαιο 2 οριοθετείτε στην
Ιστορική Εξέλιξη της Βιομηχανίας Ζύθου στην Ελλάδα Αλλά και την Ευρώπη Καθώς και
Παράγοντες που Επηρεάζουν την Προώθηση του Προϊόντος και το Κεφάλαιο 3
αναφέρεται στα Στοιχεία Σχετικά με την Αποτίμηση της Επιχειρηματικής Δραστηριότητας
Επιχειρήσεων στο Τομέα της Ζυθοποιίας Καθώς και Επίδραση στην Ανάπτυξη του
Τουρισμού | el |
dc.format.extent | 79 | el |
dc.language.iso | el | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Αιγαίου | el |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.el | * |
dc.subject | Ζυθοποιία | el |
dc.subject | Μπύρα | el |
dc.subject | Επιχειρήσεις | el |
dc.subject | Τουρισμός | el |
dc.title | Αποτίμηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας μεγάλων επιχειρήσεων στον τομέα της ζυθοποιίας και της επίδρασης του τουρισμού στην ανάπτυξή του | el |
dc.title.alternative | Valuation of the brewery firms’ innovation activity and investigation of the tourism effect on the development of brewery sector | el |
dc.type | Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία | el |
dc.contributor.committee | Κικίλια, Αικατερίνη | |
dc.contributor.committee | Παπαγρηγορίου, Αριστείδης | |
dc.contributor.faculty | Σχολή Διοικητικών, Οικονομικών & Κοινωνικών Επιστημών | el |
dc.contributor.department | Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού | el |
dc.contributor.master | Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα στον Τουρισμό | el |
dc.description.abstracttranslated | In recent years there has been a rapid growth in the beer industry in our country,
which is evidenced by the creation of many small brewing businesses which have
doubled their number in the Greek market.
This study investigates and explores the brewing industry in Greece. According
to what will be mentioned and commented on the following pages of the work, we
would say that its main purpose is to collect, evaluate and discuss data that are placed in
the context of data analysis on the subject of business valuation, large companies in
brewing sector and the impact of tourism on its development.
Therefore, and in order for this work to be considered correct and effective in
terms of the data it examines, it is divided into three (3) chapters, with Chapter 1
referring to the Historical Background as well as Basic Stages of Beer Production
(Beer) Internationally, Chapter 2 delimits the Historical Development of the Beer
Industry in Greece and Europe, as well as Factors Affecting Product Promotion, and
Chapter 3 refers to the Evaluation of Business Activity in the Beer and Mining Sector.
Tourism Development | el |