Search
Now showing items 1-2 of 2
Μικροοργανισμοί αλλοίωσης του ζύθου και τρόποι ανίχνευσης τους στο μικροζυθοποιείο
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-07-30)
Τα χαρακτηριστικά του ζύθου όπως η περιεκτικότητα του σε αιθανόλη, τα ισομεριωμένα α οξέα του λυκίσκου και οι φαινολικές του ουσίες, το διοξείδιο του άνθρακα, η έλλειψη
θρεπτικών συστατικών και το χαμηλό pH, τον καθιστούν ...
Ελληνική Νομοθεσία και Αγορά Ζύθου
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023)
Ο ζύθος από τη λέξη «ζέω» που σημαίνει «βράζω», έχει μια μακρά ιστορία, από
την ανακάλυψή του μέχρι τον ερχομό του στην Ελλάδα με τις διάφορες
νομοθετικές αλλαγές που έγιναν, φτάνοντας στην σημερινή εποχή. Η ίδρυση ...