Search
Now showing items 1-2 of 2
Μελέτη ωρίμανσης φράουλας
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-03)
Η φράουλα αποτελεί ένα εξαιρετικά ευαλλοίωτο φρούτο με μικρή διάρκεια ζωής μετά την συγκομιδή, ενώ χαρακτηρίζεται και από μεγάλη μεταβλητότητα ως προς τα ποιοτικά της χαρακτηριστικά. Στη παρούσα μελέτη πραγματοποιήθηκε ...
Μελέτη διατηρησιμότητας παστουρμά με χρήση αναλυτικών μεθόδων
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-09-27)
Ο παστουρμάς αποτελεί ένα ζυμούμενο προϊόν ωρίμανσης από αυτοτελή τεμάχια
κρέατος, το οποίο διαθέτει ως εξωτερικό επικάλυμμα το τσιμένι (Trigonella Foenum-graecum) και είναι μακράς διαρκείας σε αποθήκευση υπό ψύξη. Στην ...