Αναζήτηση
Αποτελέσματα 1-2 από 2
Μελέτη της αντιοξειδωτικής επίδρασης των βοτάνων πιπερόριζας και καρδάμου στον Ροδίτη οίνο
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-07-21)
Σε αυτή τη διπλωματική εργασία μελετήθηκε η δυνατότητα της εκχύλισης των
φαινολικών και των αντιοξειδωτικών συστατικών των βοτάνων της πιπερόριζας και
του κάρδαμου, σε τοπικό λευκό οίνο, της ποικιλίας Ροδίτη, από την ...
Σύγκριση μεθόδων εκτίμησης της αντιοξειδωτικής ικανότητας των οίνων
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-08-30)
Σκοπός της παρούσας πτυχιακής είναι η εύρεση της βέλτιστης μεθόδου προσδιορισμού της αντιοξειδωτικής ικανότητας του οίνου.
Αρχικά , λοιπόν, στο θεωρητικό μέρος ,έγινε μια εκτενής θεωρητική περιγραφή της οξείδωσης του ...