Search
Now showing items 1-5 of 5
Ανάλυση και σύγκριση των δημοφιλέστερων διατροφών που επικρατούν στη σημερινή εποχή, καθώς και η επίδρασή τους στην ανθρώπινη υγεία.
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-03-03)
Μια διατροφή θεωρείται ισορροπημένη όταν παρέχει στον άνθρωπο όλα τα απαραίτητα
θρεπτικά συστατικά για την σωστή λειτουργία του οργανισμού και έχει ως στόχο την
διατήρηση της υγείας. Τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά ...
Το γαστρεντερικό μικροβίωμα και η διασύνδεσή του με τη διατροφή
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-02)
Τα τελευταία χρόνια, η τεχνολογική πρόοδος αποτελεί πολύτιμο εργαλείο με σκοπό η εικόνα των μικροβίων που διαβιούν στο γαστρεντερικό μας σύστημα να γίνεται όλο και πιο σαφής. Χρησιμοποιώντας πλέον μια σειρά τεχνικών της ...
Σύγκριση υγιεινών προϊόντων γαλακτοκομικών σε σχέση με τα συμβατικά στην ελληνική αγορά
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-03-04)
Σκοπός της παρούσας έρευνας, είναι η σύγκριση των γαλακτοκομικών προϊόντων με μειωμένη λιποπεριεκτικότητα ή αλατότητα σε σχέση με τα αντίστοιχα συμβατικά, στην ελληνική αγορά. Για το σκοπό αυτό συλλέχθηκαν τα στοιχεία από ...
Παρασκευή μικρογεύματος (snack) υψηλής διατροφικής αξίας με βάση το φραγκόσυκο
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-07-09)
Ο όλο και πιο απαιτητικός τρόπος ζωής των ανθρώπων έχει οδηγήσει τα τελευταία
χρόνια την αγορά στην παραγωγή υγιεινών και εύγευστων μικρογευμάτων. Επιπλέον,
αποτελεί κοινή γνώση πως λόγω αυτού, οι καταναλωτές επιθυμούν ...
Σύγκριση διατροφικής αξίας μεταξύ light και συμβατικών προϊόντων τροφίμων
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-03)
Στις μέρες μας επικρατεί όλο και περισσότεροι άνθρωποι ενδιαφέρονται για τη διατροφή τους. Δεν είναι λίγοι αυτοί που προσπαθούν να υιοθετήσουν μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή μειώνοντας την πρόσληψη λιπαρών, σακχάρων ...