Αναζήτηση
Αποτελέσματα 1-3 από 3
Βυνοποίηση και ζυθοποίηση στη διαδικασία παρασκευής μπύρας. Νέες τάσεις στη βιομηχανία
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-09-29)
Είναι ευρέως γνωστό ότι η παγκόσμια δημοφιλία της μπύρας, ξεκινάει από την αρχαιότητα και δεν παύει μέχρι και σήμερα να αποτελεί αγαπητό ποτό πολλών καταναλωτών. Οι σημαντικές ανακαλύψεις που πραγματοποιήθηκαν τον 19ο ...
Διερεύνηση του ρόλου των πεπτιδίων στην μπύρα και τα παραπροϊόντα ζυθοποίησης
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-10-09)
Ο ζύθος αποτελεί ένα από τα παλαιότερα γνωστά αλκοολούχα ποτά και ενώ
χρονολογείται 6000-8000 χρόνια πριν, αποτελεί ακόμα ένα πολύπλοκο προϊόν και η παραγωγή
του όλο και αυξάνεται. Καθώς η βιομηχανία του ζύθου με τα ...
Σύγκριση μεθόδων ανάλυσης σακχάρων στα γλεύκη οίνων και μπύρας
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-09-28)