Toggle navigation
Ελληνικά
English
Ελληνικά
Ελληνικά
English
Σύνδεση
Toggle navigation
Προβολή τεκμηρίου
Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
Πτυχιακές εργασίες
Προβολή τεκμηρίου
Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
Πτυχιακές εργασίες
Προβολή τεκμηρίου
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Σύγκριση μεθόδων ανάλυσης σακχάρων στα γλεύκη οίνων και μπύρας
Comparison of sugar analysis methods in wine and beer must
Πτυχιακή εργασία
Συγγραφέας
Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνα
Νίκα, Χριστίνα
Ημερομηνία
2023-09-28
Επιβλέπων
Chatzilazarou, Arhontoula
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ _ΝΙΚΑ_ΠΤΥΧΙΑΚΗ_1_Σ.pdf (1.728Mb)
Λέξεις-κλειδιά
Σάκχαρα
;
Κρασί
;
Οίνος
;
Μπύρα
;
Γλεύκος
;
Μέθοδοι ανάλυσης
Αριθμός σελίδων
90
Σχολή
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Ακαδημαϊκό Τμήμα
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
Γλώσσα
Ελληνικά
URI
https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/5602
http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-5439
Συλλογή
Πτυχιακές εργασίες
Εμφάνιση πλήρους εγγραφής
Εκτός από όπου επισημαίνεται κάτι διαφορετικό, το τεκμήριο διανέμεται με την ακόλουθη άδεια:
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Αναζήτηση στο Αποθετήριο
Αυτή η συλλογή
Πλοηγηση
Όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά ημερομηνία δημοσίευσης
Συγγραφείς
Επιβλέποντες
Τίτλοι
Λέξεις-κλειδιά
Ακαδημαϊκά Τμήματα
Μεταπτυχιακά Προγράμματα
Αυτή η συλλογή
Ανά ημερομηνία δημοσίευσης
Συγγραφείς
Επιβλέποντες
Τίτλοι
Λέξεις-κλειδιά
Ακαδημαϊκά Τμήματα
Μεταπτυχιακά Προγράμματα
Ο λογαριασμος μου
Σύνδεση