Εμφάνιση απλής εγγραφής

Σύγκριση μεθόδων ανάλυσης σακχάρων στα γλεύκη οίνων και μπύρας

dc.contributor.advisorChatzilazarou, Arhontoula
dc.contributor.authorΠαπαδοπούλου, Κωνσταντίνα
dc.contributor.authorΝίκα, Χριστίνα
dc.date.accessioned2023-11-07T09:35:18Z
dc.date.available2023-11-07T09:35:18Z
dc.date.issued2023-09-28
dc.identifier.urihttps://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/5602
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26265/polynoe-5439
dc.format.extent90el
dc.language.isoelel
dc.publisherΠανεπιστήμιο Δυτικής Αττικήςel
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές*
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές*
dc.rightsAttribution-NoDerivatives 4.0 Διεθνές*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nd/4.0/*
dc.subjectΣάκχαραel
dc.subjectΚρασίel
dc.subjectΟίνοςel
dc.subjectΜπύραel
dc.subjectΓλεύκοςel
dc.subjectΜέθοδοι ανάλυσηςel
dc.titleΣύγκριση μεθόδων ανάλυσης σακχάρων στα γλεύκη οίνων και μπύραςel
dc.title.alternativeComparison of sugar analysis methods in wine and beer mustel
dc.typeΠτυχιακή εργασίαel
dc.contributor.committeeΕυαγγέλου, Αλεξάνδρα
dc.contributor.committeeTataridis, Panagiotis
dc.contributor.facultyΣχολή Επιστημών Τροφίμωνel
dc.contributor.departmentΤμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτώνel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Εκτός από όπου επισημαίνεται κάτι διαφορετικό, το τεκμήριο διανέμεται με την ακόλουθη άδεια:
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές