dc.contributor.advisor | Chatzilazarou, Arhontoula | |
dc.contributor.author | Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνα | |
dc.contributor.author | Νίκα, Χριστίνα | |
dc.date.accessioned | 2023-11-07T09:35:18Z | |
dc.date.available | 2023-11-07T09:35:18Z | |
dc.date.issued | 2023-09-28 | |
dc.identifier.uri | https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/5602 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-5439 | |
dc.format.extent | 90 | el |
dc.language.iso | el | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | el |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights | Attribution-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nd/4.0/ | * |
dc.subject | Σάκχαρα | el |
dc.subject | Κρασί | el |
dc.subject | Οίνος | el |
dc.subject | Μπύρα | el |
dc.subject | Γλεύκος | el |
dc.subject | Μέθοδοι ανάλυσης | el |
dc.title | Σύγκριση μεθόδων ανάλυσης σακχάρων στα γλεύκη οίνων και μπύρας | el |
dc.title.alternative | Comparison of sugar analysis methods in wine and beer must | el |
dc.type | Πτυχιακή εργασία | el |
dc.contributor.committee | Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα | |
dc.contributor.committee | Tataridis, Panagiotis | |
dc.contributor.faculty | Σχολή Επιστημών Τροφίμων | el |
dc.contributor.department | Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών | el |