Search
Now showing items 1-2 of 2
Μεταβολή χρώματος και πικράδας κατά την παλαίωση του ζύθου
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-02)
Τα τελευταία χρόνια στο χώρο της ζυθοποιίας παρατηρείται μια αδιάκοπη έρευνα και ανάπτυξη
που αφορά στη βελτίωση της πικράδας , του χρώματος και του αρωματικού προφίλ των
παραγόμενων προϊόντων. Κύριο αντικείμενο των ...
Επίδραση της διαφορετικής ποικιλίας λυκίσκου στα αρωματικά χαρακτηριστικά της μπύρας. Εφαρμογή με πειραματικές ζυθοποιήσεις χρησιμοποιώντας τρία διαφορετικά είδη λυκίσκου
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-12-24)
Ο λυκίσκος προσδίδει στην μπύρα μικροβιακή και φυσική σταθερότητα, ενισχύει και σταθεροποιεί τον αφρό, και συμμετέχει σημαντικά στην διαμόρφωση του οργανοληπτικού της χαρακτήρα. Σκοπός της παρούσας πτυχιακής εργασίας ήταν ...