Αναζήτηση
Αποτελέσματα 1-4 από 4
Ανθρακικό αποτύπωμα τροφίμων
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-10)
Η κλιματική αλλαγή αποτελεί ένα πρόβλημα παγκόσμιας κλίμακας που αναμένεται να επηρεάσει έντονα τις ερχόμενες γενεές. Ωστόσο, είναι γεγονός ότι συνδέεται άμεσα με το φαινόμενο του θερμοκηπίου και την υπερθέρμανση του πλανήτη ...
Αναλυτικές μέθοδοι για τον έλεγχο της νοθείας προϊόντων στην ελληνική αγορά τροφίμων και ποτών
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-09-30)
Η νοθεία στα τρόφιμα και τα ποτά αποτελεί σύγχρονη μάστιγα του τομέα των τροφίμων, της οποίας ο αντίκτυπος εκτείνεται από τους παραγωγούς και τη βιομηχανία, έως τις κανονιστικές αρχές και τους καταναλωτές, οι οποίοι είναι ...
Καινοτομία βιολογικών προϊόντων στη διατροφή
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-07-13)
Η παρούσα πτυχιακή εργασία ερευνά τα βιολογικά προϊόντα, την συμβολή
τους στις καταναλωτικές συνήθειες σε αγορές τοπικές και του εξωτερικού
καθώς και την πορεία της εξέλιξής τους στον αγροτικό και εμπορικό τομέα
από το ...
Εντεροβακτήρια που συναντάμε στα τρόφιμα και η συμπεριφορά τους στα αντιβιοτικά
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-10-04)