Αναζήτηση
Αποτελέσματα 1-1 από 1
Επίδραση της διαφορετικής ποικιλίας λυκίσκου στα αρωματικά χαρακτηριστικά της μπύρας. Εφαρμογή με πειραματικές ζυθοποιήσεις χρησιμοποιώντας τρία διαφορετικά είδη λυκίσκου
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-12-24)
Ο λυκίσκος προσδίδει στην μπύρα μικροβιακή και φυσική σταθερότητα, ενισχύει και σταθεροποιεί τον αφρό, και συμμετέχει σημαντικά στην διαμόρφωση του οργανοληπτικού της χαρακτήρα. Σκοπός της παρούσας πτυχιακής εργασίας ήταν ...