Εμφάνιση απλής εγγραφής

Υποβοηθούμενη με υπερήχους και μικροκύματα εκχύλιση στην αξιοποίηση των υποπροϊόντων της οινοποίησης

dc.contributor.advisorΠαπακωνσταντίνου, Σπύρος
dc.contributor.authorΔιαμαντόπουλος, Αλέξανδρος
dc.date.accessioned2023-03-21T06:51:57Z
dc.date.available2023-03-21T06:51:57Z
dc.date.issued2023-03-03
dc.identifier.urihttps://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/3987
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26265/polynoe-3827
dc.description.abstractΗ παρούσα πτυχιακή εργασία, έχει ως στόχο να μελετήσει την υποβοηθούμενη με υπερήχους και μικροκύματα εκχύλιση στην αξιοποίηση των υποπροϊόντων της οινοποίησης.el
dc.format.extent70el
dc.language.isoelel
dc.publisherΠανεπιστήμιο Δυτικής Αττικήςel
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές*
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectΥπέρηχοιel
dc.subjectΜικροκύματαel
dc.subjectΜέθοδοι οινοποίησηςel
dc.subjectΕκχύλισηel
dc.titleΥποβοηθούμενη με υπερήχους και μικροκύματα εκχύλιση στην αξιοποίηση των υποπροϊόντων της οινοποίησηςel
dc.title.alternativeUltrasound and microwave assisted extraction in valorization of winemaking by-productsel
dc.typeΠτυχιακή εργασίαel
dc.contributor.committeeTataridis, Panagiotis
dc.contributor.committeeChatzilazarou, Arhontoula
dc.contributor.facultyΣχολή Επιστημών Τροφίμωνel
dc.contributor.departmentΤμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτώνel
dc.description.abstracttranslatedThis dissertation, aims to study ultrasonic and microwave assisted extraction in the utilization of the by-products of vinification.el


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Εκτός από όπου επισημαίνεται κάτι διαφορετικό, το τεκμήριο διανέμεται με την ακόλουθη άδεια:
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές