dc.contributor.advisor | Παπακωνσταντίνου, Σπύρος | |
dc.contributor.author | Διαμαντόπουλος, Αλέξανδρος | |
dc.date.accessioned | 2023-03-21T06:51:57Z | |
dc.date.available | 2023-03-21T06:51:57Z | |
dc.date.issued | 2023-03-03 | |
dc.identifier.uri | https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/3987 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-3827 | |
dc.description.abstract | Η παρούσα πτυχιακή εργασία, έχει ως στόχο να μελετήσει την υποβοηθούμενη με υπερήχους και μικροκύματα εκχύλιση στην αξιοποίηση των υποπροϊόντων της οινοποίησης. | el |
dc.format.extent | 70 | el |
dc.language.iso | el | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | el |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | * |
dc.subject | Υπέρηχοι | el |
dc.subject | Μικροκύματα | el |
dc.subject | Μέθοδοι οινοποίησης | el |
dc.subject | Εκχύλιση | el |
dc.title | Υποβοηθούμενη με υπερήχους και μικροκύματα εκχύλιση στην αξιοποίηση των υποπροϊόντων της οινοποίησης | el |
dc.title.alternative | Ultrasound and microwave assisted extraction in valorization of winemaking by-products | el |
dc.type | Πτυχιακή εργασία | el |
dc.contributor.committee | Tataridis, Panagiotis | |
dc.contributor.committee | Chatzilazarou, Arhontoula | |
dc.contributor.faculty | Σχολή Επιστημών Τροφίμων | el |
dc.contributor.department | Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών | el |
dc.description.abstracttranslated | This dissertation, aims to study ultrasonic and microwave assisted extraction in the utilization of the by-products of vinification. | el |