Πλοήγηση Πτυχιακές εργασίες ανά Λέξεις-κλειδιά "Beer"
Αποτελέσματα 2-4 από 4
-
Η χρήση ζυμών non Saccharomyces και ιδιαίτερα του γένους Pichia στην παραγωγή ζυμωμένων ποτών
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022)Η πτυχιακή έχει στόχο την μελέτη των ζυμών non Saccharomyces και πιο συγκεκριμένα την Pichia kluyveri στην χρήση της σε διάφορα ποτά με έμφαση της χρήσης της στην μπύρα. Στην αρχή γίνεται μία αναφορά της διαδικασίας ... -
Παραγωγή Μπύρας Χωρίς Αλκοόλ
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-03)Η παρούσα εργασία αποτελεί μια μελέτη των φυσικών και βιοχημικών συνθήκων που μπορούν να επιδράσουν στον μεταβολικό μονοπάτι που ακολουθούν οι ζύμες του ζύθου ώστε να περιοριστεί η παραγωγή της αιθανόλης και να παραχθεί ... -
Παραγωγή ξιδιού από μπύρα και ανάλυσή του
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-07-12)Το ξίδι ανά τους αιώνες αποτελεί αναμφίβολα, βρώσιμο προϊόν το οποίο χαίρει σεβασμού και εκτίμησης από τον άνθρωπο, καθώς αποτελεί βασικό συστατικό της διατροφής του. Η ιστορία του ξεκινά εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η ...