Show simple item record

Μελέτη αρωματικού προφίλ ελληνικών Orange οίνων

dc.contributor.advisorΝτουρτόγλου, Ευθαλία
dc.contributor.authorΠαππά, Αλεξάνδρα
dc.date.accessioned2024-09-13T07:10:31Z
dc.date.available2024-09-13T07:10:31Z
dc.date.issued2023-09-21
dc.identifier.urihttps://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/7421
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26265/polynoe-7253
dc.description.abstractΣτόχος της εργασίας είναι η μελέτη του αρωματικού προφίλ Orange οίνων από την ελληνική αγορά και ο εντοπισμός στα δείγματα αυτά, των χαρακτηριστικών αρωματικών ενώσεων που προέρχονται από την συγκεκριμένη τεχνική οινοποίησης.el
dc.format.extent51el
dc.language.isoelel
dc.publisherΠανεπιστήμιο Δυτικής Αττικήςel
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές*
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές*
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectΑρωματικές ενώσειςel
dc.subjectOrange οίνοςel
dc.subjectAmber οίνοςel
dc.titleΜελέτη αρωματικού προφίλ ελληνικών Orange οίνωνel
dc.title.alternativeStudy of the aromatic profile of Greek Orange winesel
dc.typeΜεταπτυχιακή διπλωματική εργασίαel
dc.contributor.committeeΚουσίση, Ελισάβετ
dc.contributor.committeeChatzilazarou, Arhontoula
dc.contributor.facultyΣχολή Επιστημών Τροφίμωνel
dc.contributor.departmentΤμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτώνel
dc.contributor.masterΕπιστήμη Οίνου και Ζύθουel
dc.description.abstracttranslatedThe aim is to study the aromatic profile of the wines analyzed and to identify in Greek wines the characteristic aromatic compounds derived from this winemaking technique.el


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Except where otherwise noted, this item's license is described as
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές