dc.contributor.advisor | Ντουρτόγλου, Ευθαλία | |
dc.contributor.author | Παππά, Αλεξάνδρα | |
dc.date.accessioned | 2024-09-13T07:10:31Z | |
dc.date.available | 2024-09-13T07:10:31Z | |
dc.date.issued | 2023-09-21 | |
dc.identifier.uri | https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/7421 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-7253 | |
dc.description.abstract | Στόχος της εργασίας είναι η μελέτη του αρωματικού προφίλ Orange οίνων από την ελληνική αγορά και ο εντοπισμός στα δείγματα αυτά, των χαρακτηριστικών αρωματικών ενώσεων που προέρχονται από την συγκεκριμένη τεχνική οινοποίησης. | el |
dc.format.extent | 51 | el |
dc.language.iso | el | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | el |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | * |
dc.subject | Αρωματικές ενώσεις | el |
dc.subject | Orange οίνος | el |
dc.subject | Amber οίνος | el |
dc.title | Μελέτη αρωματικού προφίλ ελληνικών Orange οίνων | el |
dc.title.alternative | Study of the aromatic profile of Greek Orange wines | el |
dc.type | Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία | el |
dc.contributor.committee | Κουσίση, Ελισάβετ | |
dc.contributor.committee | Chatzilazarou, Arhontoula | |
dc.contributor.faculty | Σχολή Επιστημών Τροφίμων | el |
dc.contributor.department | Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών | el |
dc.contributor.master | Επιστήμη Οίνου και Ζύθου | el |
dc.description.abstracttranslated | The aim is to study the aromatic profile of the wines analyzed and to identify in Greek wines the characteristic aromatic compounds derived from this winemaking technique. | el |