dc.contributor.advisor | Κουσίση, Ελισάβετ | |
dc.contributor.author | Κιούσης, Βασίλης | |
dc.contributor.author | Στεφάνου, Άννα-Μαρία | |
dc.date.accessioned | 2021-10-26T06:56:01Z | |
dc.date.available | 2021-10-26T06:56:01Z | |
dc.date.issued | 2021-10 | |
dc.identifier.uri | https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/1424 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-1275 | |
dc.description.abstract | Ο σκοπός της εργασίας αυτής ήταν να κάνουμε μια γενική
επισκόπηση των παραπάνω κατηγοριών ποτών ξεκινώντας από την νομοθεσία που
τα διέπει, τις καταναλωτικές τάσεις και τις προσεγγίσεις Μάρκετινγκ αυτών στις
διάφορες αγορές, καθώς και τις βασικές μεθόδους παραγωγής τους. | el |
dc.format.extent | 83 | el |
dc.language.iso | el | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | el |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | * |
dc.subject | Οίνος | el |
dc.subject | Αλκοόλ | el |
dc.subject | Οίνος χωρίς αλκοόλ | el |
dc.subject | Μέθοδοι παραγωγής | el |
dc.subject | Αιθανόλη | el |
dc.subject | Οίνος με χαμηλή περιεκτικότητα αιθανόλης | el |
dc.title | Οίνοι χωρίς αλκοόλ και οίνοι με χαμηλή περιεκτικότητα αιθανόλης: επισκόπηση και μέθοδοι παραγωγής | el |
dc.title.alternative | Low and no alcohol wines: overview and methods of production | el |
dc.type | Πτυχιακή εργασία | el |
dc.contributor.committee | Παπακωνσταντίνου, Σπύρος | |
dc.contributor.committee | Tataridis, Panagiotis | |
dc.contributor.faculty | Σχολή Επιστημών Τροφίμων | el |
dc.contributor.department | Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών | el |
dc.description.abstracttranslated | The purpose of this paper was to make a general
Overview of the above categories of beverages starting from the legislation that
governs them, consumer trends and their marketing approaches
different markets, as well as their basic production methods. | el |