Πλοήγηση Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων ανά Συγγραφέα "Πετουσάκη, Στυλιανή"
-
Μελέτη αντιμικροβιακής και αντιοξειδωτικής δράσης εκχυλισμάτων φύλλων ελιάς.
Πετουσάκη, Στυλιανή (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-07-14)Στην έρευνα αυτή μελετήθηκε ο ρόλος των ελληνικών φυτών, και ιδιαιτέρως της ελιάς, ως φυσικά αντιμικροβιακά και αντιοξειδωτικά, καθώς και οι διάφοροι τρόποι παραλαβής των εκχυλισμάτων τους. Το φύλλο της ελιάς αποτελεί ...