dc.contributor.advisor | Παπαδάκης, Σπυρίδων | |
dc.contributor.author | Μάστορα, Αθηνά | |
dc.contributor.author | Νικολαΐδου, Ευγενία | |
dc.date.accessioned | 2022-03-03T11:34:45Z | |
dc.date.available | 2022-03-03T11:34:45Z | |
dc.date.issued | 2022-02-28 | |
dc.identifier.uri | https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/1798 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-1649 | |
dc.description.abstract | Στην πτυχιακή αυτή παρουσιάζονται οι ιδιότητες και οι κύριες λειτουργίες των βρώσιμων μεμβρανών από
φρούτα και λαχανικά, καθώς και οι επικρατέστεροι τρόποι παραγωγής τους. Αναλύονται τα συστατικά των
μεμβρανών αυτών και παράγονται βρώσιμες μεμβράνες από ελληνική σαλάτα. | el |
dc.format.extent | 67 | el |
dc.language.iso | el | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | el |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | * |
dc.subject | Φρούτα | el |
dc.subject | Βιοδιασπώμενα | el |
dc.subject | Βρώσιμες μεμβράνες | el |
dc.subject | Ελληνική σαλάτα | el |
dc.title | Βρώσιμες μεμβράνες από φρούτα | el |
dc.title.alternative | Edible films based on fruits | el |
dc.type | Πτυχιακή εργασία | el |
dc.contributor.committee | Giannakourou, Maria | |
dc.contributor.committee | Τριάντη, Μυρτώ | |
dc.contributor.faculty | Σχολή Επιστημών Τροφίμων | el |
dc.contributor.department | Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων | el |