Εμφάνιση απλής εγγραφής

Παραγωγή αφρώδους οίνου απο την ποικιλία Ξυνιστέρι με την παραδοσιακή μέθοδο Καμπανίας

dc.contributor.advisorΜπερής, Ευάγγελος
dc.contributor.authorΚυριακίδου, Δήμητρα
dc.contributor.authorΚυριακίδου, Ελπίδα
dc.date.accessioned2022-05-10T08:23:21Z
dc.date.available2022-05-10T08:23:21Z
dc.date.issued2021-02-15
dc.identifier.urihttps://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/2212
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26265/polynoe-2063
dc.description.abstractΗ πτυχιακή εργασία έχει σκοπό την συλλογή στοιχείων για την παραγωγή αφρωδών οίνων με παραδοσιακή μέθοδο Καμπανίας και τις ποικιλίες αμπελιών που χρησιμοποιούνται. Επίσης γίνονται αναφορές για τις Κυπριακές ποικιλίες και τα χαρακτηριστικά τους, όπως και τις μεθόδους παραγωγής αφρώδη οίνων και σαμπάνιας από την περιοχή της Καμπανίας. Εξετάζοντας πειραματικά αν η Κυπριακή γηγενής ποικιλία Ξυνιστέρι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή αφρώδους οίνου με χρήση της συγκεκριμένης παραδοσιακής μεθόδου.el
dc.format.extent93el
dc.language.isoelel
dc.publisherΠανεπιστήμιο Δυτικής Αττικήςel
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές*
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.el*
dc.subjectΞυνιστέριel
dc.subjectΑφρώδης οίνοςel
dc.subjectΚαμπανίαel
dc.titleΠαραγωγή αφρώδους οίνου απο την ποικιλία Ξυνιστέρι με την παραδοσιακή μέθοδο Καμπανίαςel
dc.title.alternativeProduction of sparkling wine from the Xinisteri variety with the traditional method of Campaniael
dc.typeΠτυχιακή εργασίαel
dc.contributor.committeeTataridis, Panagiotis
dc.contributor.committeeΔημοπούλου, Μαρία
dc.contributor.facultyΣχολή Επιστημών Τροφίμωνel
dc.contributor.departmentΤμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτώνel
dc.description.abstracttranslatedThe dissertation aimed in collecting elements for the production of sparkling wines with the traditional method Champagne and the varieties of grapevines that are used. Moreover, there are some mentions of Cypriot varieties and their characteristics and the methods of making sparkling wines and champagne from the territory of Champagne. Researching experimentally the Cypriot variety Xynisteri it could be used for the making of sparkling wine with the use of the particular traditional methodel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Εκτός από όπου επισημαίνεται κάτι διαφορετικό, το τεκμήριο διανέμεται με την ακόλουθη άδεια:
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές