Εμφάνιση απλής εγγραφής

Σύνθεση και μελέτη προϊόντων περιποίησης προσώπου και σώματος με χρήση πολυφαινολών κόκκινου σταφυλιού, γαρύφαλλο και νυχτολούλουδο

dc.contributor.advisorΣεχάντε, Αντνάν
dc.contributor.authorΓραβιώτη, Στυλιανή
dc.contributor.authorΣαλμά, Λαμπρινή Κωνσταντίνα
dc.date.accessioned2022-08-31T16:20:12Z
dc.date.available2022-08-31T16:20:12Z
dc.date.issued2022-07-22
dc.identifier.urihttps://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/2813
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26265/polynoe-2653
dc.description.abstractΈχοντας υπόψιν τις θετικές επιδράσεις των βοτάνων και των πολυφαινολών που εμπεριέχονται στο κόκκινο σταφύλι ως αντιοξειδωτικό στα κύτταρα του ανθρώπινου οργανισμού και όχι μόνο, θελήσαμε να δημιουργήσουμε μία κρέμα περιποίησης η οποία θα ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα και θα καταπραΰνει από ερεθισμούς και ακμή, με στόχο φυσικά να βελτιώνει την όψη και την υφή της σε βάθος. Η πτυχιακή εργασία πραγματοποιήθηκε σε εργαστηριακούς χώρους του Τμήματος Επιστήμων Οίνου, Αμπέλου και Ποτών. Επίσης πραγματοποιήθηκε προσδιορισμός πρότυπων ουσιών για τα σκευάσματα που παρήχθηκαν (βάμματα και έλαια) με τη μέθοδο της HPLC (LC-MS).el
dc.format.extent63el
dc.language.isoelel
dc.publisherΠανεπιστήμιο Δυτικής Αττικήςel
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές*
dc.subjectΚρέμα περιποίησηςel
dc.subjectΠολυφαινόλεςel
dc.subjectΓαρύφαλλοel
dc.subjectΝυχτολούλουδοel
dc.subjectΚόκκινο σταφύλιel
dc.titleΣύνθεση και μελέτη προϊόντων περιποίησης προσώπου και σώματος με χρήση πολυφαινολών κόκκινου σταφυλιού, γαρύφαλλο και νυχτολούλουδοel
dc.title.alternativeComposition and study of facial care products using polyphenol from night flower and cloveel
dc.typeΠτυχιακή εργασίαel
dc.contributor.committeeChatzilazarou, Arhontoula
dc.contributor.committeeΕυαγγέλου, Αλεξάνδρα
dc.contributor.facultyΣχολή Επιστημών Τροφίμωνel
dc.contributor.departmentΤμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτώνel
dc.description.abstracttranslatedBearing in mind the positive effects of the herbs and the polyphenols contained in the red grape mostly as an antioxidant in the cells of the human body, we wanted to create a care cream that will deeply hydrate the skin and soothe it from irritations and acne, with the aim of naturally improving its appearance and texture in depth. The thesis was carried out in the labratories of the Department of Wine, Vine an Berevage Sciences. Determination of standard substances for the preparations produced (tinctures and oils) was also carried out using the HPLC method (LC-MS).el


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής