dc.contributor.advisor | Batrinou, Anthimia | |
dc.contributor.author | Παπαδοπούλου, Σοφία Φαίδρα | |
dc.date.accessioned | 2022-11-04T07:34:35Z | |
dc.date.available | 2022-11-04T07:34:35Z | |
dc.date.issued | 2022-10-04 | |
dc.identifier.uri | https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/3312 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-3152 | |
dc.format.extent | 74 | el |
dc.language.iso | el | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | el |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.el | * |
dc.subject | Next generation sequencing | el |
dc.subject | Food science | el |
dc.title | Εφαρμογές του next generation sequencing στα τρόφιμα | el |
dc.title.alternative | Applications of next generation sequencing in foodstuff | el |
dc.type | Πτυχιακή εργασία | el |
dc.contributor.committee | Κοντελές, Σπυρίδων | |
dc.contributor.committee | HOUHOULA, DIMITRA | |
dc.contributor.faculty | Σχολή Επιστημών Τροφίμων | el |
dc.contributor.department | Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων | el |