Εμφάνιση απλής εγγραφής

Εφαρμογές του next generation sequencing στα τρόφιμα

dc.contributor.advisorBatrinou, Anthimia
dc.contributor.authorΠαπαδοπούλου, Σοφία Φαίδρα
dc.date.accessioned2022-11-04T07:34:35Z
dc.date.available2022-11-04T07:34:35Z
dc.date.issued2022-10-04
dc.identifier.urihttps://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/3312
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26265/polynoe-3152
dc.format.extent74el
dc.language.isoelel
dc.publisherΠανεπιστήμιο Δυτικής Αττικήςel
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές*
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.el*
dc.subjectNext generation sequencingel
dc.subjectFood scienceel
dc.titleΕφαρμογές του next generation sequencing στα τρόφιμαel
dc.title.alternativeApplications of next generation sequencing in foodstuffel
dc.typeΠτυχιακή εργασίαel
dc.contributor.committeeΚοντελές, Σπυρίδων
dc.contributor.committeeHOUHOULA, DIMITRA
dc.contributor.facultyΣχολή Επιστημών Τροφίμωνel
dc.contributor.departmentΤμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμωνel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail
Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Εκτός από όπου επισημαίνεται κάτι διαφορετικό, το τεκμήριο διανέμεται με την ακόλουθη άδεια:
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές