dc.contributor.advisor | Batrinou, Anthimia | |
dc.contributor.author | Κώστα, Χριστίνα | |
dc.date.accessioned | 2023-03-09T11:28:26Z | |
dc.date.available | 2023-03-09T11:28:26Z | |
dc.date.issued | 2023-03-02 | |
dc.identifier.uri | https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/3855 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-3695 | |
dc.format.extent | 81 | el |
dc.language.iso | el | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | el |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/ | * |
dc.subject | Πολυφαινόλες | el |
dc.subject | Μικροβίωμα | el |
dc.subject | Χαρούπι | el |
dc.title | Μελέτη της μεταβολής της αντιοξειδωτικής ικανότητας φυτικών συστατικών σε προσομοίωση γαστρεντερικού συστήματος | el |
dc.title.alternative | Variations of antioxidant capacity of plant ingredients in a in simulated gastrointestinal digestion and colonic fermentation system | el |
dc.type | Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία | el |
dc.contributor.committee | Κοντελές, Σπυρίδων | |
dc.contributor.committee | Στρατή, Ειρήνη | |
dc.contributor.faculty | Σχολή Επιστημών Τροφίμων | el |
dc.contributor.department | Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
dc.contributor.master | Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων | el |