• Λειτουργικά τρόφιμα και κυκλική οικονομία - βιωσιμότητα 

      Καψάλα, Δέσποινα (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2024-03-19)
      Η παρούσα εργασία εκπονήθηκε στo πλαίσιo του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών του τμήματος «Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων» του πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Κεντρικός στόχος ήταν η κατανόηση της έννοιας των ...
    • Στρατηγικές μείωσης απορριμμάτων τροφίμων για την περιβαλλοντική βιωσιμότητα 

      Καρακατσάνης, Μάριος (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2024-09-20)
      Η παρούσα πτυχιακή εργασία πραγματεύεται τη σημαντικότητα της ανασκόπησης των στρατηγικών μείωσης απορριμμάτων στη βιομηχανία τροφίμων, καθώς και την μελέτη και ανάπτυξη νέων στρατηγικών, που αποσκοπούν στο ίδιο αποτέλεσμα: ...