• Εναλλακτικές πηγές πρωτεΐνης που συνεισφέρουν σε μια βιώσιμη διατροφή 

      Τράσιας, Χρήστος (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-10-31)
      Οι εναλλακτικές πηγές πρωτεΐνης γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να μειώσουν την εξάρτησή τους από τη διατροφή με βάση το κρέας και να υιοθετήσουν πιο βιώσιμες διατροφικές ...
    • Λειτουργικά τρόφιμα και κυκλική οικονομία - βιωσιμότητα 

      Καψάλα, Δέσποινα (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2024-03-19)
      Η παρούσα εργασία εκπονήθηκε στo πλαίσιo του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών του τμήματος «Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων» του πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Κεντρικός στόχος ήταν η κατανόηση της έννοιας των ...