Now showing items 1-2 of 2

    • Μελέτη αντιοξειδωτικής δράσης ενώσεων μετά από γαστρεντερική προσομοίωση. 

      Γεωργακοπούλου, Παναγιώτα; Στέρπη, Ευσταθία (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-06-21)
      Δεδομένου ότι το χαρούπι αποτελεί την νέα τάση στην αγορά και επανέρχεται εδραιώνοντας την θέση του στο καθημερινό διατροφολόγιο του κόσμου λόγω της ωφέλιμης δράσης του στην υγεία και του πλούσιου περιεχομένου από ...
    • Μελέτη εμπλουτισμού εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου με ματζουράνα 

      Βενιέρη, Αθηνά; Κατσανεβάκη, Μαρία (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-09-28)
      Ο συνδυασμός ελαιολάδων και εμπλουτιστικών παραγόντων, όπως το αρωματικό φυτό ματζουράνα (Origanum majorana L.) που ανήκει στην οικογένεια Lamiaceae, οδήγησε στην ανάπτυξη των «εμπλουτισμένων ελαιολάδων», τα οποία ‘κερδίζουν’ ...