Εμφάνιση απλής εγγραφής

Η επίδραση της κυτταρικής επαφής στην αλληλεπίδραση μεταξύ της ζύμης Metschnikowia pulcherrima και κοινών ειδών οινοποίησης

dc.contributor.advisorbanilas, george
dc.contributor.authorΤαουσάνη, Στέλλα
dc.date.accessioned2023-05-08T10:55:17Z
dc.date.issued2023-04-28
dc.identifier.urihttps://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/4322
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26265/polynoe-4161
dc.format.extent46el
dc.language.isoelel
dc.publisherΠανεπιστήμιο Δυτικής Αττικήςel
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές*
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.el*
dc.subjectMetschnikowia pulcherrimael
dc.subjectΣυγκαλλιέργειαel
dc.titleΗ επίδραση της κυτταρικής επαφής στην αλληλεπίδραση μεταξύ της ζύμης Metschnikowia pulcherrima και κοινών ειδών οινοποίησηςel
dc.title.alternativeEffect of cell contact interaction between Metschnikowia pulcherrima and common winemaking yeastsel
dc.typeΜεταπτυχιακή διπλωματική εργασίαel
dc.contributor.committeeΚόρκας, Ηλίας
dc.contributor.committeeGkizi, Danai
dc.contributor.facultyΣχολή Επιστημών Τροφίμωνel
dc.contributor.departmentΤμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτώνel
dc.contributor.masterΕπιστήμη Οίνου και Ζύθουel
dcterms.embargoTerms12 monthsel
dcterms.embargoLiftDate2024-05-07T10:55:17Z


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Εκτός από όπου επισημαίνεται κάτι διαφορετικό, το τεκμήριο διανέμεται με την ακόλουθη άδεια:
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές