dc.contributor.advisor | banilas, george | |
dc.contributor.author | Ταουσάνη, Στέλλα | |
dc.date.accessioned | 2023-05-08T10:55:17Z | |
dc.date.issued | 2023-04-28 | |
dc.identifier.uri | https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/4322 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-4161 | |
dc.format.extent | 46 | el |
dc.language.iso | el | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | el |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.el | * |
dc.subject | Metschnikowia pulcherrima | el |
dc.subject | Συγκαλλιέργεια | el |
dc.title | Η επίδραση της κυτταρικής επαφής στην αλληλεπίδραση μεταξύ της ζύμης Metschnikowia pulcherrima και κοινών ειδών οινοποίησης | el |
dc.title.alternative | Effect of cell contact interaction between Metschnikowia pulcherrima and common winemaking yeasts | el |
dc.type | Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία | el |
dc.contributor.committee | Κόρκας, Ηλίας | |
dc.contributor.committee | Gkizi, Danai | |
dc.contributor.faculty | Σχολή Επιστημών Τροφίμων | el |
dc.contributor.department | Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών | el |
dc.contributor.master | Επιστήμη Οίνου και Ζύθου | el |
dcterms.embargoTerms | 12 months | el |
dcterms.embargoLiftDate | 2024-05-07T10:55:17Z | |