Εμφάνιση απλής εγγραφής

Light προϊόντα τροφίμων και υγεία

dc.contributor.advisorKanellou, Anastasia
dc.contributor.authorΝταγιάκος, Αντώνης
dc.date.accessioned2023-09-19T10:38:20Z
dc.date.available2023-09-19T10:38:20Z
dc.date.issued2023-06-27
dc.identifier.urihttps://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/5091
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26265/polynoe-4929
dc.description.abstractΤα light προϊόντα αναφέρονται συνήθως σε τρόφιμα και ποτά που έχουν μειωμένα επίπεδα ορισμένων θρεπτικών συστατικών, όπως θερμίδες, λίπος, ζάχαρη ή νάτριο, σε σύγκριση με τα αντίστοιχα συμβατικά προϊόντα. Τα προϊόντα αυτά προωθούνται στην αγορά ως πιο υγιεινές εναλλακτικές λύσεις για άτομα που έχουν επίγνωση της διατροφικής τους πρόσληψης ή έχουν συγκεκριμένες διατροφικές ανάγκες. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο όρος "light" μπορεί να έχει διαφορετικές έννοιες και ερμηνείες ανάλογα με τη χώρα και τα ρυθμιστικά πρότυπα. Συνιστάται πάντα να διαβάζει ο καταναλωτής τις ετικέτες των προϊόντων και τις διατροφικές πληροφορίες για να κατανοήσει τις συγκεκριμένες τροποποιήσεις που έχουν γίνει στο προϊόν και να κάνει ενημερωμένες επιλογές με βάση τους ατομικούς στόχους υγείας και τις διατροφικές ανάγκες.el
dc.format.extent45el
dc.language.isoelel
dc.publisherΠανεπιστήμιο Δυτικής Αττικήςel
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές*
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectLight προϊόνταel
dc.subjectLight προϊόντα και υγείαel
dc.titleLight προϊόντα τροφίμων και υγείαel
dc.title.alternativeLight food product and healthel
dc.typeΠτυχιακή εργασίαel
dc.contributor.committeeΕλευθερίου, Σοφία
dc.contributor.committeeHOUHOULA, DIMITRA
dc.contributor.facultyΣχολή Επιστημών Τροφίμωνel
dc.contributor.departmentΤμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμωνel
dc.description.abstracttranslatedLight products typically refer to food and beverages that have reduced levels of certain nutrients, such as calories, fat, sugar, or sodium, compared to their regular counterparts. These products are marketed as healthier alternatives for individuals who are conscious of their dietary intake or have specific dietary needs. It is important to note that the term "light" can have different meanings and interpretations depending on the country and regulatory standards. It is always recommended that consumers read product labels and nutrition information to understand the specific modifications that have been made to the product and make informed choices based on individual health goals and nutritional needs.el


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail
Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Εκτός από όπου επισημαίνεται κάτι διαφορετικό, το τεκμήριο διανέμεται με την ακόλουθη άδεια:
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές