dc.contributor.advisor | Κουσίση, Ελισάβετ | |
dc.contributor.author | Χριστοδούλου, Χρυστάλλα | |
dc.contributor.author | Χριστοφόρου, Αναστασία | |
dc.date.accessioned | 2024-01-26T14:12:57Z | |
dc.date.available | 2024-01-26T14:12:57Z | |
dc.date.issued | 2023-07-17 | |
dc.identifier.uri | https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/5826 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-5663 | |
dc.description.abstract | Εφαρμογή των σύγχρονων μεθόδων κατηγοριοποίησης στην οργανοληπτική αξιολόγηση, για την κατάταξη και τον χαρακτηρισμό λευκών ξηρών οίνων, από πέντε λευκές Ελληνικές ποικιλίες. | el |
dc.format.extent | 71 | el |
dc.language.iso | el | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | el |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | * |
dc.subject | Οργανοληπτική αξιολόγηση | el |
dc.subject | Ελληνικές ποικιλίες αμπέλου | el |
dc.subject | Λευκός ξηρός οίνος | el |
dc.subject | Τεχνικές γρήγορης οργανοληπτικής αξιολόγησης | el |
dc.title | Δοκιμή κατηγοριοποίησης - κατάταξης για τον οργανοληπτικό διαχωρισμό και χαρακτηρισμό των ποικιλιών Ασύρτικο, Βιδιανό, Μαλαγουζιά, Μοσχοφίλερο και Σαββατιανό | el |
dc.title.alternative | Sorting task - Projective mapping techniques for the sensory differentiation - characterization of wine samples from the Greek varieties: Assyrtiko, Vidiano, Malagousia, Moschofilero and Savatiano | el |
dc.type | Πτυχιακή εργασία | el |
dc.contributor.committee | Ντουρτόγλου, Ευθαλία | |
dc.contributor.committee | TSAPOU, EVANGELIA ANASTASIA | |
dc.contributor.faculty | Σχολή Επιστημών Τροφίμων | el |
dc.contributor.department | Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών | el |