dc.contributor.advisor | Kanellou, Anastasia | |
dc.contributor.author | Πέππα, Σταματίνα | |
dc.contributor.author | Φιλήμωνος, Κατερίνα | |
dc.date.accessioned | 2024-01-31T08:54:58Z | |
dc.date.available | 2024-01-31T08:54:58Z | |
dc.date.issued | 2023-09-29 | |
dc.identifier.uri | https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/5841 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-5678 | |
dc.description.abstract | Η παρούσα διπλωματική εργασία έχει θέμα την καταγραφή διατροφικών συνηθειών δίνοντας έμφαση στα συμπληρώματα διατροφής. Στο πρώτο Κεφάλαιο γίνεται μια αναφορά στην διατροφή και την υγεία, τις διατροφικές συνήθειες γενικώς αλλά και ειδικά στην Ελλάδα. Έπειτα, στο δεύτερο Κεφάλαιο θα αναφερθούν οι διάφοροι τρόποι καταγραφής διατροφικών συνηθειών, καθώς επίσης τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτών. Στη συνέχεια, στο τρίτο κεφάλαιο θα συζητηθούν τα συμπληρώματα διατροφής, η χρήση αυτών, ενώ δεν παραλείπεται η αναφορά στους κανονισμούς που διέπουν τη χρήση αυτών. Τέλος, στο τελευταίο Κεφάλαιο θα ακολουθήσει η παρουσίαση του ερωτηματολογίου , τα αποτελέσματα που προέκυψαν και τα συμπεράσματα . | el |
dc.format.extent | 58 | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | el |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | * |
dc.subject | Ερωτηματολόγιο | el |
dc.subject | Διατροφή | el |
dc.subject | Συμπληρώματα | el |
dc.title | Καταγραφή διατροφικών συνηθειών με έμφαση στα συμπληρώματα διατροφής | el |
dc.title.alternative | Recording dietary habits with food supplements included | el |
dc.type | Πτυχιακή εργασία | el |
dc.contributor.committee | HOUHOULA, DIMITRA | |
dc.contributor.committee | Ελευθερίου, Σοφία | |
dc.contributor.faculty | Σχολή Επιστημών Τροφίμων | el |
dc.contributor.department | Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
dc.description.abstracttranslated | The present thesis is related to dietary habits recording, with emphasis on dietary supplements. The first chapter is related to nutrition and health, the dietary habits in general and in Greece, as well. Then, in the second chapter the different methods of recording and assessing eating habits will be mentioned, as well as the advantages and disadvantages of these. Then, in the third chapter, dietary supplements and their use will be discussed, while a reference regarding the regulations of their use will not be omitted. Finally, in the last chapter the questionnaire, the last results and the conclusions will be presented | el |