dc.contributor.advisor | HOUHOULA, DIMITRA | |
dc.contributor.author | Ζωγράφος, Μάριος- Αθανάσιος | |
dc.contributor.author | Μιχαλόπουλος, Μιχαήλ | |
dc.date.accessioned | 2024-03-19T08:43:08Z | |
dc.date.available | 2024-03-19T08:43:08Z | |
dc.date.issued | 2024-03-11 | |
dc.identifier.uri | https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/6108 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-5944 | |
dc.format.extent | 57 | el |
dc.language.iso | el | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | el |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | * |
dc.subject | Διατροφή | el |
dc.subject | Οξειδωτικό στρες | el |
dc.subject | Ελεύθερες ρίζες | el |
dc.title | Επίδραση της διατροφής στο οξειδωτικό στρες | el |
dc.title.alternative | Effect of diet on oxidative stress | el |
dc.type | Πτυχιακή εργασία | el |
dc.contributor.committee | Kanellou, Anastasia | |
dc.contributor.committee | Αντωνόπουλος, Διονύσιος | |
dc.contributor.faculty | Σχολή Επιστημών Τροφίμων | el |
dc.contributor.department | Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων | el |