Εμφάνιση απλής εγγραφής

Επίδραση της διατροφής στο οξειδωτικό στρες

dc.contributor.advisorHOUHOULA, DIMITRA
dc.contributor.authorΖωγράφος, Μάριος- Αθανάσιος
dc.contributor.authorΜιχαλόπουλος, Μιχαήλ
dc.date.accessioned2024-03-19T08:43:08Z
dc.date.available2024-03-19T08:43:08Z
dc.date.issued2024-03-11
dc.identifier.urihttps://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/6108
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26265/polynoe-5944
dc.format.extent57el
dc.language.isoelel
dc.publisherΠανεπιστήμιο Δυτικής Αττικήςel
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές*
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectΔιατροφήel
dc.subjectΟξειδωτικό στρεςel
dc.subjectΕλεύθερες ρίζεςel
dc.titleΕπίδραση της διατροφής στο οξειδωτικό στρεςel
dc.title.alternativeEffect of diet on oxidative stressel
dc.typeΠτυχιακή εργασίαel
dc.contributor.committeeKanellou, Anastasia
dc.contributor.committeeΑντωνόπουλος, Διονύσιος
dc.contributor.facultyΣχολή Επιστημών Τροφίμωνel
dc.contributor.departmentΤμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμωνel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Εκτός από όπου επισημαίνεται κάτι διαφορετικό, το τεκμήριο διανέμεται με την ακόλουθη άδεια:
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές