dc.contributor.advisor | Μάργαρη, Δήμητρα | |
dc.contributor.advisor | Μαργαρη | |
dc.contributor.author | Σάρκου, Μαρία | |
dc.date.accessioned | 2024-04-11T09:44:05Z | |
dc.date.available | 2024-04-11T09:44:05Z | |
dc.date.issued | 2024-03-06 | |
dc.identifier.uri | https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/6463 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-6299 | |
dc.format.extent | 63 | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | el |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | * |
dc.subject | Θεραπευτικές ιδιότητες | el |
dc.subject | Δενδρολίβανο | el |
dc.subject | Αιθέριο έλαιο | el |
dc.title | Βιολογική δραστικότητα του δενδρολίβανου | el |
dc.title.alternative | Rosemary's biological activity | el |
dc.type | Πτυχιακή εργασία | el |
dc.contributor.committee | Αντωνόπουλος, Διονύσιος | |
dc.contributor.committee | Τριάντη, Μυρτώ | |
dc.contributor.faculty | Σχολή Επιστημών Τροφίμων | el |
dc.contributor.department | Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων | el |