dc.contributor.advisor | Tsakali, Efstathia | |
dc.contributor.author | Αργυροπούλου, Ελένη | |
dc.date.accessioned | 2021-07-16T09:16:51Z | |
dc.date.available | 2021-07-16T09:16:51Z | |
dc.date.issued | 2021-07 | |
dc.identifier.uri | https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/808 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-659 | |
dc.description.abstract | Σκοπός της παρούσας πτυχιακής εργασίας είναι η σύνδεση της ποιότητας με την ασφάλεια, στο γάλα και στα γαλακτοκομικά προϊόντα, βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας. | el |
dc.format.extent | 81 | el |
dc.language.iso | el | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | el |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.el | * |
dc.subject | Nομοθεσία | el |
dc.subject | Γάλα | el |
dc.title | Νομοθεσία γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων | el |
dc.title.alternative | Legislation of milk and dairy products | el |
dc.type | Πτυχιακή εργασία | el |
dc.contributor.committee | Κουλούρης, Σπυρίδων | |
dc.contributor.committee | Μάντης, Φώτιος | |
dc.contributor.faculty | Σχολή Επιστημών Τροφίμων | el |
dc.contributor.department | Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
dc.description.abstracttranslated | The purpose of the present dissertation is the connection between quality and safety in milk and dairy products according
to the legislation which is in force. | el |