Εμφάνιση απλής εγγραφής

Η παρουσία ωχρατοξίνης στους οίκους και οι τεχνικές μείωσης της

dc.contributor.advisorTataridis, Panagiotis
dc.contributor.authorΛάνι, Γκρασιέλα
dc.date.accessioned2025-03-14T07:30:45Z
dc.date.available2025-03-14T07:30:45Z
dc.date.issued2025-03-13
dc.identifier.urihttps://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/8752
dc.format.extent59el
dc.language.isoelel
dc.publisherΠανεπιστήμιο Δυτικής Αττικήςel
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές*
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.el*
dc.subjectΩχρατοξίνηel
dc.subjectΟίνοςel
dc.titleΗ παρουσία ωχρατοξίνης στους οίκους και οι τεχνικές μείωσης τηςel
dc.title.alternativeThe presence of ochratoxin in wines and its reduction techniquesel
dc.typeΠτυχιακή εργασίαel
dc.contributor.committeeΕυαγγέλου, Αλεξάνδρα
dc.contributor.committeeΚεχαγιά, Δέσποινα
dc.contributor.facultyΣχολή Επιστημών Τροφίμωνel
dc.contributor.departmentΤμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτώνel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Εκτός από όπου επισημαίνεται κάτι διαφορετικό, το τεκμήριο διανέμεται με την ακόλουθη άδεια:
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές