dc.contributor.advisor | Tataridis, Panagiotis | |
dc.contributor.author | Λάνι, Γκρασιέλα | |
dc.date.accessioned | 2025-03-14T07:30:45Z | |
dc.date.available | 2025-03-14T07:30:45Z | |
dc.date.issued | 2025-03-13 | |
dc.identifier.uri | https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/8752 | |
dc.format.extent | 59 | el |
dc.language.iso | el | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | el |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.el | * |
dc.subject | Ωχρατοξίνη | el |
dc.subject | Οίνος | el |
dc.title | Η παρουσία ωχρατοξίνης στους οίκους και οι τεχνικές μείωσης της | el |
dc.title.alternative | The presence of ochratoxin in wines and its reduction techniques | el |
dc.type | Πτυχιακή εργασία | el |
dc.contributor.committee | Ευαγγέλου, Αλεξάνδρα | |
dc.contributor.committee | Κεχαγιά, Δέσποινα | |
dc.contributor.faculty | Σχολή Επιστημών Τροφίμων | el |
dc.contributor.department | Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών | el |