Toggle navigation
Ελληνικά
English
Ελληνικά
Ελληνικά
English
Σύνδεση
Toggle navigation
Προβολή τεκμηρίου
Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
Πτυχιακές εργασίες
Προβολή τεκμηρίου
Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
Πτυχιακές εργασίες
Προβολή τεκμηρίου
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Η παρουσία ωχρατοξίνης στους οίκους και οι τεχνικές μείωσης της
The presence of ochratoxin in wines and its reduction techniques
Πτυχιακή εργασία
Συγγραφέας
Λάνι, Γκρασιέλα
Ημερομηνία
2025-03-13
Επιβλέπων
Tataridis, Panagiotis
ΕΡΓΑΣΙΑ ΩΧΡΑΤΟΞΙΝΗ ΤΕΛΙΚΟ-sign.pdf (1.522Mb)
Λέξεις-κλειδιά
Ωχρατοξίνη
;
Οίνος
Αριθμός σελίδων
59
Σχολή
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Ακαδημαϊκό Τμήμα
Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών
Γλώσσα
Ελληνικά
URI
https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/8752
Συλλογή
Πτυχιακές εργασίες
Εμφάνιση πλήρους εγγραφής
Εκτός από όπου επισημαίνεται κάτι διαφορετικό, το τεκμήριο διανέμεται με την ακόλουθη άδεια:
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Αναζήτηση στο Αποθετήριο
Αυτή η συλλογή
Πλοηγηση
Όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά ημερομηνία δημοσίευσης
Συγγραφείς
Επιβλέποντες
Τίτλοι
Λέξεις-κλειδιά
Ακαδημαϊκά Τμήματα
Μεταπτυχιακά Προγράμματα
Αυτή η συλλογή
Ανά ημερομηνία δημοσίευσης
Συγγραφείς
Επιβλέποντες
Τίτλοι
Λέξεις-κλειδιά
Ακαδημαϊκά Τμήματα
Μεταπτυχιακά Προγράμματα
Ο λογαριασμος μου
Σύνδεση