Now showing items 3-4 of 4

    • Οξειδωσιμότητα των οίνων και παράγοντες που την επηρεάζουν 

      Σταματίου, Αναστασία (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-09)
      Ο οίνος, ένα σύνθετο και αγαπημένο ποτό, είναι ευαίσθητο στην οξείδωση, μια διαδικασία που μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ποιότητα και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του. Η εργασία αυτή εμβαθύνει στο πολύπλευρο ...
    • Σύγκριση μεθόδων εκτίμησης της αντιοξειδωτικής ικανότητας των οίνων 

      Λάγιου, Ευαγγελία (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-08-30)
      Σκοπός της παρούσας πτυχιακής είναι η εύρεση της βέλτιστης μεθόδου προσδιορισμού της αντιοξειδωτικής ικανότητας του οίνου. Αρχικά , λοιπόν, στο θεωρητικό μέρος ,έγινε μια εκτενής θεωρητική περιγραφή της οξείδωσης του ...