Browsing Μεταπτυχιακές διπλωματικές εργασίες - Επιστήμη Οίνου και Ζύθου by Advisor "8300d4f2-5a35-4526-8ca2-a587f5fcc6c6"
Now showing items 3-4 of 4
-
Οξειδωσιμότητα των οίνων και παράγοντες που την επηρεάζουν
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-09)Ο οίνος, ένα σύνθετο και αγαπημένο ποτό, είναι ευαίσθητο στην οξείδωση, μια διαδικασία που μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ποιότητα και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του. Η εργασία αυτή εμβαθύνει στο πολύπλευρο ... -
Σύγκριση μεθόδων εκτίμησης της αντιοξειδωτικής ικανότητας των οίνων
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-08-30)Σκοπός της παρούσας πτυχιακής είναι η εύρεση της βέλτιστης μεθόδου προσδιορισμού της αντιοξειδωτικής ικανότητας του οίνου. Αρχικά , λοιπόν, στο θεωρητικό μέρος ,έγινε μια εκτενής θεωρητική περιγραφή της οξείδωσης του ...