dc.contributor.advisor | Kanellou, Anastasia | |
dc.contributor.author | Κώτσης, Βασίλειος | |
dc.date.accessioned | 2021-09-17T09:27:25Z | |
dc.date.available | 2021-09-17T09:27:25Z | |
dc.date.issued | 2021-02 | |
dc.identifier.uri | https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/1190 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-1041 | |
dc.format.extent | 56 | el |
dc.language.iso | el | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | el |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | * |
dc.subject | Φυτικές ίνες | el |
dc.title | Οι διαιτητικές ίνες και τα οφέλη τους στην υγεία των ανθρώπων | el |
dc.title.alternative | The human health benefits of dietary fiber | el |
dc.type | Πτυχιακή εργασία | el |
dc.contributor.committee | Lazou, Andriana | |
dc.contributor.committee | Τριάντη, Μυρτώ | |
dc.contributor.faculty | Σχολή Επιστημών Τροφίμων | el |
dc.contributor.department | Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων | el |