Εμφάνιση απλής εγγραφής

Οι διαιτητικές ίνες και τα οφέλη τους στην υγεία των ανθρώπων

dc.contributor.advisorKanellou, Anastasia
dc.contributor.authorΚώτσης, Βασίλειος
dc.date.accessioned2021-09-17T09:27:25Z
dc.date.available2021-09-17T09:27:25Z
dc.date.issued2021-02
dc.identifier.urihttps://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/1190
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26265/polynoe-1041
dc.format.extent56el
dc.language.isoelel
dc.publisherΠανεπιστήμιο Δυτικής Αττικήςel
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές*
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectΦυτικές ίνεςel
dc.titleΟι διαιτητικές ίνες και τα οφέλη τους στην υγεία των ανθρώπωνel
dc.title.alternativeThe human health benefits of dietary fiberel
dc.typeΠτυχιακή εργασίαel
dc.contributor.committeeLazou, Andriana
dc.contributor.committeeΤριάντη, Μυρτώ
dc.contributor.facultyΣχολή Επιστημών Τροφίμωνel
dc.contributor.departmentΤμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμωνel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Εκτός από όπου επισημαίνεται κάτι διαφορετικό, το τεκμήριο διανέμεται με την ακόλουθη άδεια:
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές