Show simple item record

Οι διαιτητικές ίνες και τα οφέλη τους στην υγεία των ανθρώπων

dc.contributor.advisorKanellou, Anastasia
dc.contributor.authorΚώτσης, Βασίλειος
dc.date.accessioned2021-09-17T09:27:25Z
dc.date.available2021-09-17T09:27:25Z
dc.date.issued2021-02
dc.identifier.urihttps://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/1190
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26265/polynoe-1041
dc.format.extent56el
dc.language.isoelel
dc.publisherΠανεπιστήμιο Δυτικής Αττικήςel
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές*
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectΦυτικές ίνεςel
dc.titleΟι διαιτητικές ίνες και τα οφέλη τους στην υγεία των ανθρώπωνel
dc.title.alternativeThe human health benefits of dietary fiberel
dc.typeΠτυχιακή εργασίαel
dc.contributor.committeeLazou, Andriana
dc.contributor.committeeΤριάντη, Μυρτώ
dc.contributor.facultyΣχολή Επιστημών Τροφίμωνel
dc.contributor.departmentΤμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμωνel


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Except where otherwise noted, this item's license is described as
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές