dc.contributor.advisor | Σινάνογλου, Βασιλεία | |
dc.contributor.author | Καππάτου, Ευγενία | |
dc.date.accessioned | 2021-10-21T10:56:17Z | |
dc.date.available | 2021-10-21T10:56:17Z | |
dc.date.issued | 2021-10-14 | |
dc.identifier.uri | https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/1393 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-1244 | |
dc.description.abstract | Στο άρθρο παρουσιάζεται η πτυχιακή εργασία μου που μελετά δύο ομάδες δειγμάτων μελιτζανών θερμοκηπίου με και χωρίς ακτινοβολία και να παρατηρηθούν οι διαφορές στην συγκέντρωση των φαινολικών ενώσεων και των αντιοξειδωτικών. | el |
dc.format.extent | 39 | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | el |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | * |
dc.subject | Μελιτζάνες | el |
dc.subject | Φαινολικές ενώσεις | el |
dc.subject | Αντιοξειδωτικά | el |
dc.subject | Αντιοξειδωτική δράση | el |
dc.title | Μελέτη της επίδρασης υπέρυθρης ακτινοβολίας στη σύσταση των ολικών φαινολικών και στην αντιοξειδωτική τους δράση σε θερμοκηπιακή καλλιέργεια μελιτζάνας | el |
dc.title.alternative | Study of the effect of infrared radiation on the composition of total phenolics and their antioxidant activity in greenhouse eggplant cultivation | el |
dc.type | Πτυχιακή εργασία | el |
dc.contributor.committee | Στρατή, Ειρήνη | |
dc.contributor.committee | Μπρατάκος, Σωτήριος | |
dc.contributor.faculty | Σχολή Επιστημών Τροφίμων | el |
dc.contributor.department | Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων | el |
dc.description.abstracttranslated | This article presents my dissertation that studies two groups of samples of greenhouse aubergines with and without radiation and to observe the differences in the concentration of phenolic compounds and antioxidants. | el |